Ledige stillinger

 
Revisor med drive søges – HD(R) el. CMA

Om One Revision

One Revision, Trekantområdet beliggende i Vejle har en meget stor kundetilgang og søger derfor en revisor med tiltrædelse hurtigst muligt.

One Revision er en landsdækkende statsautoriseret revisionsvirksomhed, hvor vi primært servicere SMV-markedet og beskæftiger os med alt indenfor bogføring, revision og skat.

Om Jobbet

Du vil få ansvar for selvstændig kundeportefølje, hvor kodeordet er service. Her vil du skulle sætte dig ind i kundernes behov og sørge for at kunderne føler sig trygge og godt behandlet.

Dine arbejdsopgaver vil primært blive revision, udarbejdelse af årsrapporter samt øvrig rådgivning. Opgaverne skal løses her på kontoret samt ude hos vores kunder.

Om dig

Det er vigtigt, at du er tryg ved og har erfaring med Caseware og har min. 3 års erfaring fra branchen. Hvorvidt du er i gang med eller har færdiggjort din HD eller CMA er ikke vigtigt. Det vigtige er, at du har styr på dine ting og kvalifikationerne i orden.

Du går ikke på kompromis med kvaliteten i dit arbejde, og du arbejder struktureret med sans for detaljen. Du brænder for at gøre en forskel hos den pågældende kunde, og er et positivt menneske, der smitter dine omgivelser med dit engagement og gode humør.

Vi sætter stor pris på godt humør og har et uformelt arbejdsmiljø. Du vil opleve et tæt samarbejde med dine kollegaer både her på kontoret i Vejle, men også på tværs af afdelingerne i Danmark.

Her er en mulighed for at sætte dit eget præg på stillingen og få mulighed for at blive en del af en virksomhed i kraftig vækst med alt, hvad dette indebærer. Det er derfor vigtigt, at du har det godt med at have mange bolde i luften og forstår at få eksekveret, så de ikke bliver tabt på gulvet.

Om rekrutteringsprocessen

Er du interesseret i at blive en del af denne udvikling så send os din ansøgning hurtigst muligt. Du kan ansøge stillingen ved at sende din ansøgning og CV til tsc@onerevision.dk. For spørgsmål til stillingen kan du kontakte Partner, Thomas Søgaard på telefon 4144 4642.